Välkommen till Olympialoppet

söndagen den 1 september kl 13.00

Det här är inget vanligt lopp. Det är nämligen ett lopp med ett varv som skapar möjlighet för olika sträckor. Det är du som deltagare som väljer hur många varv du vill göra under 2 timmars tid. Om du så vill gå, lunka eller springa. Springa fort eller springa länge. Eller både och, som sagt det är du som bestämmer.

PROGRAM

12:00

SEKRETERIAT ÖPPNAR

13:00

LOPPET STARTAR

15:00

LOPPET SLUT

Om Olympialoppet

Då Tallkrogens utformning har inspirerats från de olympiska spelen så känns det som en självklarhet att Tallkrogen skall ha ett eget lopp! Olympialoppet anordas i samband med olympiapicknicken som går av stapeln söndagen den 1 september kl 13.00. I år kommer loppet att anordnas i förmån för välmående och välgörenhet. Vi springer för oss själva och vår hälsa och deltagaravgifter går oavkortat till Stadsmissionen och Unga Station- som jobbar för att ge familjer det nödvändiga här i livet.

Så här går det till:

Du anmäler dig här men betalar på plats. Sekretariatet öppnar kl 12.00 och loppet startar kl 13.00- så var i tid. Oavsett sträcka så startar alla deltagare samtidigt och väljer helt själv när man går i mål. Man är välkommen att gå, lunka eller springa. På så sätt kan vi vara ett lopp för många. Springer man fler varv får man ett gummiband varje gång man varvar ”mållinjen”, man ansvarar även själv när man är klar att gå till sekretariatet för att få antal varv och ungefärlig tid registrerad.

Spåret är ca 1 km

Kontakt

Johan Caracolias

bergman.caracolias@gmail.com

Tina Pascotto

tina@tallkrogen.com