Välkommen till Olympialoppet

söndagen den 1 september kl 13.00-15.00

Det här är inget vanligt lopp. Det är nämligen ett lopp med ett varv som skapar möjlighet för olika sträckor. Det är du som deltagare som väljer hur många varv du vill göra under 2 timmars tid. Om du så vill gå, lunka eller springa. Springa fort eller springa länge. Som sagt, det är du som deltagare som bestämmer och formar ditt lopp utifrån dina förutsättningar och målsättningar.

PROGRAM

12:00

SEKRETERIAT ÖPPNAR

13:00

LOPPET STARTAR

15:00

LOPPET AVSLUTAS

Om Olympialoppet

Då Tallkrogens utformning har inspirerats från de olympiska spelen så känns det som en självklarhet att Tallkrogen skall ha ett eget lopp! Olympialoppet anordas i samband med olympiapicknicken som går av stapeln söndagen den 1 september kl 13.00. I år kommer loppet att anordnas i förmån för välmående och välgörenhet. Vi springer för oss själva och vår hälsa och deltagaravgifter går oavkortat till Stadsmissionen och Unga Station- som jobbar för att ge familjer det nödvändiga här i livet.

Så här går det till:

Du anmäler dig här men betalar på plats. Sekretariatet öppnar kl 12.00 och loppet startar kl 13.00- så var i tid. Oavsett sträcka så startar alla deltagare samtidigt och man väljer helt själv när man går i mål. Varje gång man varvar får man ett band så att man kan hålla koll på distansen. Man är välkommen att gå, lunka eller springa. På så sätt kan vi vara ett lopp för många.

Ett varv är ca 1 km

Deltagaravgift

1-2 km = 40 kr
2-4 km= 60 kr
4-6 km= 80 kr
6-10km= 100kr
10km- = 120 kr

Avgiften betalas på plats den 1 september innan loppet startar, mellan kl 12.00-13.00. Vi tar emot swish och kontanter.

Kontakt

Johan Caracolias

bergman.caracolias@gmail.com

Tina Pascotto

tina@tallkrogen.com